Termeni si conditii

Definirea termenilor

www.biletul-zilei-7.com este un site de articole si o sursa de inspiratie pentru pasionatii de pariuri. Utilizator este orice persoana fizica, persoana juridica sau orice forma de accesare a site-ului automata pentru a vizualiza, a publica sau a descarca continut. Continut este orice informatie prezentata sub forma de articol, flux de informație/date, spatiu publicitar și continutul acestui website. Continutul poate fi publicat sub forma de imagini, video sau text. Serviciu este furnizarea accesului la site-ul www.biletul-zilei-7.com

Accesul la site și acceptarea termenilor

Aveti dreptul sa folositi acest site doar pentru a obtine informatii, orice utilizare în alt scop este strict interzisa. Scopul site-ului www.biletul-zilei-7.com este sa ofere utilizatorilor o gama variata de informatii utile.

Pentru a accesa site-ul trebuie sa dispuneti de o conexiune activa de internet pe un calculator sau orice alt dispozitiv mobil, cum ar fi un smartphone sau o tableta. www.biletul-zilei-7.com nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea site-ului sau al accesului pe care il aveti la internet.

Accesarea site-ului atrage implicit acceptarea neconditionata a termenilor și conditiilor impuse de site. Informatiile de pe aceasta pagina trebuie tratate ca si clauze ale unui contract de care depinde accesarea și folosirea acestui site.

www.biletul-zilei-7.com are dreptul de a schimba oricand conditiile de folosire ale site-ului, acestea devenind valabile în momentul publicarii/actualizarii, fara a fi necesara notificarea utilizatorilor. Aceste modificari nu au caracter retroactiv.

Continutul site-ului

Informatiile oferite pe site-ul www.biletul-zilei-7.com au caracter informativ. Nu ne asumam responsabilitatea pentru pierderile suferite de o persoana care foloseste serviciile oferite de site. www.biletul-zilei-7.com este un site dedicat persoanelor majore (minim 18 ani impliniti) care se considera ca au discernamant sa aleaga singure unde si ce anume pariaza.

www.biletul-zilei-7.com nu va ofera posibilitatea de a paria online. Nu suntem o agentie de pariuri online ci un site de informare in legatura cu pariurile sportive.

www.biletul-zilei-7.com nu transmite live sau inregistrat evenimente sportive. Nu incurajam si nu sutinem pirateria. Pe site pot fi prezente unele linkuri catre site-uri de livestreaming, iar responsabilitatea asupra continutului de pe site-urile respective nu ne apartine.

Drepturi de proprietate intelectuala

Accesul la site este liber. Aveti dreptul sa vizualizati si sa printati in scop personal conținutul. Este interzisa copierea continutului de pe site-ul www.biletul-zilei-7.com fara un acord scris in prealabil. Nici o parte din continut nu poate fi reprodus partial sau integral, nici macar modificat, fara un acord in scris.

Este interzis sa faceti legaturi intre www.biletul-zilei-7.com si alte site-uri sau sa va asociati numele cu acest site fara un acord prealabil scris. Nu ne asumam raspunderea pentru site-urile care se asociaza cu numele nostru. Ne rezervam dreptul de a solicita sanctionarea, conform legilor in vigoare, celor se asociază cu site-ul www.biletul-zilei-7.com fara un acord in scris.

Cookies

Pentru detalii despre politica cookies va rugam sa vizitati ACEASTA pagina.

Daca nu acceptati acesti termeni si conditii va rugam sa parasiti acest site!