Biletul zilei la pariuri

Pronostic Southampton – Tottenham (28 Decembrie 2016)

Pronostic Souhtampton - Tottenham (28 Decembrie 2016)Etapa cu numarul 18 din Premier League se incheie astazi, pe stadionul St. Mary, acolo unde echipa locala, Southampton, urmeaza sa primeasca vizita celor de la Tottenham incepand cu orele 21:45. Gazdele ocupa in momentul de fata pozitia cu numarul 8 in prima liga engleza, in timp ce oaspetii se claseaza pe 5, intre cele doua fiind o diferenta destul de mare, de 9 puncte mai exact.

Southampton este o echipa destul de oscilanta pe propria arena, dar care totusi in ultima perioada a inceput sa joace mai bine; in ultimele 5 partide a fost invinsa o singura data, aceasta fiind de asemenea si o echipa care primeste foarte greu gol. Tottenham, de partea cealalta, trece printr-o forma dezastruoasa in deplasare, fiind fara victorie de 8 meciuri (aici incluzand si partidele de Champions League respectiv EFL Cup).

Obiectivul oaspetilor in acest sezon este participarea intr-o competitie europeana, motiv pentru care nu-si permit prea multi pasi gresiti si trebuie sa tina pasul cu granzii Premier League-ului. Tinand cont ca toate echipele din top 3 au reusit sa castige de Boxing Day, ma astept ca si Tottenham sa incerce sa sparga seria neagra pe teren strain. Am incredere ca cele doua vor produce un meci bun si ca vom avea parte de goluri in ambele porti.

Pronostic Southampton – Tottenham: ambele marcheaza (cota 1.80)

Exit mobile version