Biletul zilei la pariuri

Pronostic Schalke – Mainz, Bundesliga (20.10.2017)

Predictii fotbal Germania

Pronostic Schalke – Mainz, Bundesliga (20.10.2017)

Etapa cu numarul 9 din Bundesliga se deschide cu acest meci ce se anunta interesant. Va invit, incepand cu ora 21:30, la o partida care cred ca se va juca pe contre, cu multe faze de poarta si goluri marcate de ambele echipe. Cand vine vorba de un joc constant, niciuna nu sta foarte bine, insa golurile curg meci de meci.

Schalke se intoarce acasa dupa o victorie in etapa precedenta cu Hertha si daca va obtine si in aceasta etapa inca 3 puncte, poate urca pe locul 4. A avut o perioada grea, cu meciuri tari, insa inca nu s-a terminat. Cred ca va incerca minut cu minut sa obtina cele 3 puncte.

Mainz este intr-o forma buna, a reusit sa adune 7 puncte in ultimele 3 partide si cred ca vine hotarata sa obtina ceva si din aceasta partida. A marcat in ultimele 4 etape si sper sa vedem un gol din partea lor si in aceasta seara.

Schalke – Mainz echipe probabile:
Schalke (3-4-2-1): Fahrmann – Kehrer, Naldo, Stambouli – Oczipka, Meyer, Goretzka, Caligiuri – Konoplyanka, Harit – Burgstaller
Mainz (3-4-2-1): Adler – Diallo, Bell, Gbamin – Brosinski, Latza, Frei, Donati – Fischer, Oztunali – Muto

Pronostic: Ambele echipe marcheaza @ 1.91 – Pariaza aici (250 RON gratis)

  • Pentru orice pariu primesti cota 10.00 (valabil toata luna Octombrie), inclusiv pentru acesta – CLICK AICI daca vrei sa pariezi la cota 10.00 in loc de cota normala. Daca pariul este pierdut, primesti dublul mizei inapoi. Succes!

Exit mobile version