Biletul zilei la pariuri

Ponturi pariuri pentru 27.01.2021

Ponturi pariuri pentru 27.01.2021

Pentru mari – 27.01.2021, echipa noastra a pregatit o lista cu patru ponturi din NBA, va recomandam sa va inspirati din aceste pronosticuri pentru formarea unui bilet personalizat.

Cleveland Cavaliers – Detroit Pistons, in aceasta seara avem o infruntare intre doua echipe ce sunt la acelasi nivel in acest an. Echipa gazda a luat parte la multe trade-uri importante si au revolutionat echipa, aceste schimbari au fost benefice si le-a adus 8 victorii.
Pronostic – Cleveland Cavaliers @1.65

Orlando Magic – Sacramento Kings, un meci destul de echilibrat unde vedem favorita echipa gazda datorita inceputului bun de campionat ghidata de centrul Nikola Vucevic. Tinerii jucatori din Fox si Hield inca nu au gasit acea chimie si nu justifica noile contracte semnate.
Pronostic: Orlando Magic @1.87

San Antonio Spurs – Boston Celtics, echipa oaspete este favorita la toate casele la pariuri si ne asteptam ca acestia sa se impuna fara problema in fata echipe lui Popovich. Tanarul star Brown in ultimul meci a stabilit un nou record NBA reusite sa marcheze 33 puncte in doar 19 minute jucate.
Pronostic: Boston Celtics @1.62

Utah Jazz – Dallas Mavericks, dupa spusele lui Shaquille O’Neil starul gazdelor Mitchell este doar un simplu scorer si nu este nimic mai mult. Nu putem spune acelasi lucru despre Doncic ce a demostrant o capacitate de leadership incredibila de cand a calcat pe parchetul NBA. Credem ca echipa oaspete se va impune in fata lui Utah.
Pronostic: Dallas Mavericks +8.5 @1.53

Exit mobile version