Biletul zilei la pariuri

Ponturi pariuri pentru – 05.04.2021

Ponturi pariuri pentru - 05.04.2021

Va propunem lista de ponturi pariuri pentru luni, 05.04.2021. Am ales pentru voi 4 meciuri din fotbal pentru acest inceput de saptamana cu sanse foarte mari de reusita. Recomandarea noastra este sa folositi aceste meciuri pentru a va crea propriul bilet la pariuri sportive.

Roda – Almere City, va fi primul meci de pe aceasta lista si se va juca la ora 16:45 pe stadionul Limburg. Roda va avea un meci foarte greu pe teren propriu in fata uneia dintre cele mai puternice echipe din aceasta liga. In acest moment gazdele ocupa locul 8 in clasament si spera sa continue cu rezultate pozitive pentru a avea posibilitatea de a-si juca sansele pentru promovare. Almere continua sa fie in spatele leaderului in clasament Cambuur la 8 puncte distanta.
Pronostic: GG – @1.57

FC Zenit – Khimki, infruntarea vine din Rusia si se va disputa la ora 18:00 pe stadionul Gazprom. Echipa gazda continua sa fie leader in clasament cu 48 puncte, insa urmaritorii Spartak Moscova sunt la doar 1 punct distanta. Zenit are nevoie de puncte pentru a continua cursa la titlu. In aceasta seara ei intalnesc una dintre cele mai in forma echipe din campionat ce se prezinta in aceasta deplasare dupa 5 rezultate pozitive, unde doar un meci s-a terminat egal.
Pronostic: GG – @1.57

Cambuur – Excelsior, urmatorul meci vine din Eerste Divisie si se va juca la ora 14:30. Cambuur continua sa domine campionatul, iar sansele pentru o promovare directa sunt din ce in ce mai mari. In aceasta faza delicata gazdele trebuie sa se concentreze in a obtine cat mai multe puncte pentru a-si atinge obiectivul. Excelsior ocupa locul 10 in clasament si este la 11 puncte distanta de zona Play-off si se lupta pentru a profita de fiecare pas fals al adversarilor.
Pronostic: 1 – @1.30

NEC – Telstar, incheiem aceasta lista cu meciul ce se va disputa la ora 12:15 pe Gofferstadion. Nijmegen dupa cele 5 victorii consecutive, au pierdut ultimele doua meciuri jucate impotriva lui Oss si Almere. In ciuda acestor rezultate negative ei continua sa se mentina pe locul 6. De la sfarsitul lunii Ianuarie Telstar a reusit sa obtina doar o singura victorie, aceasta serie de rezultate negative i-a trimis pe locul 12 in clasament.
Pronostic: 1 – @1.60

 

Exit mobile version