Biletul zilei la pariuri

Ponturi Pariuri – 14.11.2021

Ponturi Pariuri - 14.11.2021

Va propunem lista noastra de ponturi pariuri pentru duminica, 14.11.2021. Recomandarile noastre au sanse foarte mari de castig si te vor ajuta sa-ti creezi propriul bilet la pariuri sportive. Pentru duminica am pregatit o lista unde am analizat cu atentie 4 meciuri din fotbal si ales pronosticurile cele mai sigure.

Croatia – Rusia, incepem cu meciul ce se va juca la ora 15:00, pe stadionul Poljud, la ora 15:00. Probabil unul dintre cele mai interesante meciuri din aceasta duminica. Croatia va juca pe teren propriu, ce le va garanta din punctul nostru o marja in plus. In etapa precedenta, vicecampioana Europei a reusit sa castige impotriva Maltei, cu scorul de 7-1. Rusia se afla pe primul loc in grupa cu 22 puncte obtinute. In momentul de fata tin un ritm incredibil de rezultate si au reusit sa se indeparteze de Croatia cu 2 puncte.
Pronostic: 1 – @1.60

Malta – Slovacia, urmatorul meci se va disputa la ora 15:00, pe stadionul Ta’Qali National. Malta este una dintre cele mai slabe echipe din grupa H. In momentul de fata ei impart ultimul loc in clasament cu Cipru. In etapa precedenta au fost infranti de Croatia, cu scorul de 7-1. A fost un meci complicat in care au fost dominati in toate cele 90 minute. In aceasta seara vor avea parte de un adversar ce este obligat sa castige. Slovenia si-a pierdut din punctul nostru sansele la o calificare, dar vor continua sa se lupte pentru cele 3 puncte.
Pronostic: 2 – @1.43

Portugalia – Serbia, continuam cu meciul ce va avea loc la ora 20:45, pe stadionul Da Luz. Meci extrem de interesant, intre doua formatii ce se afla in varful clasamentului si au acelasi numar de puncte. Echipa ce va iesi invingatoare isi va pune ipoteca pe calificare. Echipa starului Cristiano Ronaldo nu isi poate permite sa greseasca pe teren propriu. Serbia va merge in aceasta deplasare cu motivatia de a-si continua visul de a ajunge la campionatul mondial. In momentul de fata ei vin dupa doua victorii consecutive. Ultima infruntare directa dintre cele doua echipe s-a terminat la egalitate 2-2.
Pronostic: 1 – @1.55

Luxemburg – Irlanda, urmatorul meci se va disputa la ora 20:45, pe stadionul Josy Barthel. Luxemburg a reusit sa puna capat celor 3 infrangeri consecutive, dupa ce a castigat impotriva lui Azerbaijan cu scorul de 3-1. In aceasta seara vor infrunta o echipa foarte greu de invins. Irlanda se prezinta in aceasta deplasare dupa 4 rezultate pozitive, dintre care 3 au fost egaluri. In aceasta seara am ales sa mizam pe oaspeti, datorita formei mai bune.
Pronostic: X2 – @1.32

 

Exit mobile version