Biletul zilei la pariuri

Ponturi Pariuri – 02.10.2021

Ponturi Pariuri - 02.10.2021

Va propunem lista noastra de ponturi pariuri pentru sambata, 02.10.2021. Lista a fost creata dupa ce am analizat in profunzime evenimentele disponibile din fotbal. Cele patru pronosticuri au sanse foarte mari de reusita si consideram ca merita atentia voastra.

Salernitana – Genoa, incepem lista de pronosticuri cu meciul ce se va juca la ora 15:00, pe stadionul Arechi. Salernitana a avut un inceput foarte greu in Serie A, si a simtit pe deplin diferentele dintre cele doua campionate. In momentul de fata ei se afla pe ultimul loc in clasament cu doar 1 singur punc obtinut. Daca nu vor reusi sa se adapteze in urmatoarele etape este foarte probabil sa se reintoarca in Serie B. Genoa este o echipa cu experienta, insa anul acesta a avut ceva dificultati, insa se pare ca in ultima perioada a inceput sa-si revina.
Pronostic: X2 – @1.47

Hertha – Freiburg, urmatorul meci va avea loc pe Olympiastadion, la ora 15:30. Hertha a pus capat celor doua victorii consecutive, pierzand in ultima etapa impotriva lui Leipzig. In aceasta ocazie au avut o infragere dureroasa, unde Leipzig si-a facut de cap, marcand 6 goluri. Adversarul din aceasta seara este unul destul de complicat. Freiburg este neinfranta in cele 6 meciuri disputate, demonstrand ca este o echipa solida si foarte greu de doborat. In ultima etapa de campionat au castigat impotriva lui Augsburg, cu scorul de 3-0.
Pronostic: 1-3 goluri – @1.47

Stuttgart – Hoffenheim, continuam lista cu meciul ce se va juca la ora 15:30, pe stadionul Mercedes Benz Arena. Dupa victoria din prima etapa impotriva lui Furth, echipa gazda nu a mai reusit sa castige in urmatoarele 5 meciuri jucate. Stuttgart se afla la limita zonei de retrogradare, cu doar 5 puncte obtinute. Hoffenheim are un avantaj de 3 puncte fata de adversarii din aceasta seara si urmaresc sa paraseasca stadionul neinfranti. Consideram ca oaspetii sunt intr-o forma mai buna si vor reusi sa obtina un rezultat pozitiv.
Pronostic: 1-4 goluri – @1.35

Chelsea – Southampton, incheiem lista de ponturi pariuri cu meciul ce se va disputa la ora 16:00, pe stadionul Stamford Bridge. Echipa lui Tuchel isi asteapta oaspetii dupa o infrangere dureroasa in Champions League, impotriva lui Juventus. In aceasta ocazie au pierdut cu scorul de 1-0, iar golul ce le-a cauzat infrangerea a fost marcat de Chiesa. In campionat ei se afla pe locul 3 cu 13 puncte obtinute. In ultima etapa a pierdut impotriva lui City. Adversarul din aceasta seara este intr-o mare criza de rezultate. Southampton are 4 egaluri si 2 infrangeri pana in momentul de fata. Oaspetii asteapta inca prima victorie din acest sezon.
Pronostic: 1 – @1.40

 

Exit mobile version