Biletul zilei la pariuri

Cota zilei la Baumbet – 25.08.2018

Cota zilei la Baumbet – 25.08.2018

Continuam si ziua de astazi cu cota zilei de la casa de pariuri Baumbet, acolo unde ne vom baza pe o partida din etapa cu numarul 3 a campionatului din Franta: Ligue 1, selectand meciul dintre PSG si Angers, meci ce va incepe la ora 18:00.

PSG vine dupa o victorie in ultima partida disputata, in campionat, in fata celor de la Guingamp, partida fiind disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 1-3, dupa ce au fost condusi la pauza cu 1-0, scorul fiind intors de Mbappe si Neymar. Echipa a obtinut o victorie frumoasa si in prima etapa din campionat, pe teren propriu, in fata celor de la Caen, impunandu-se cu scorul de 3-0.

Angers are un start foarte slab de campionat, fiind invinsa de catre cei de la Rennes in ultima partida disputata, in deplasare, pierzand cu scorul de 1-0. Echipa a fost invinsa la limita si in prima etapa de campionat, de catre cei de la Nimes, o echipa nou-promovata, cu scorul de 3-4. Ultima victorie a echipei a venit in fata celor de la Metz, in campionatul trecut.

Pronostic: Sub 4,5 goluri @ 1.55
PSG pleaca favorita astazi la victorie, Angers suferind la orice capitol, de aceea ma astept ca astazi sa nu marcheze, iar PSG sa nu marcheze mai mult de 4 goluri. Mult succes tuturor!

Pariaza acum
Exit mobile version