Biletul zilei la pariuri

Cota zilei la Baumbet – 15.09.2018

Cota zilei la Baumbet – 15.09.2018

Continuam si ziua de astazi cu cota zilei de la casa de pariuri Baumbet, acolo unde ne vom baza pe o partida ce vine din etapa cu numarul 5 a campionatului Premier League, din Anglia, selectand partida dintre Watford si Manchester United, meci ce va incepe la ora 19:30 si se va disputa pe terenul celor de la Watford.

Watford este neinvinsa in campionat pana in prezent, echipa venind dupa un succes in fata celor de la Tottenham, in ultima partida disputata in campionat, impunandu-se pe teren propriu cu scorul de 2-1. Echipa a reusit sa treaca mai departe si in Cupa Angliei, de catre cei de la Reading, partida fiind disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 0-2.

Manchester United nu are un inceput de sezon prea stralucit, echipa acumuland doua victorii si doua infrangeri pana in prezent: au obtinut victorii cu cei de la Leicester, pe teren propriu, si Burnley, in deplasare, si au fost invinsi de cei de la Brighton, in deplasare, si Tottenham, pe teren propriu. United a castigat ultimele 3 intalniri directe cu cei de la Watford.

Pronostic: GG @ 1.80
Mergem astazi pe un pronostic realist, deoarece ambele formatii au atacuri suficient de bune pentru a inscrie minim un gol astazi. Mult succes tuturor!

Pariaza acum
Exit mobile version