Biletul zilei la pariuri

Cota zilei la Baumbet – 14.08.2018

Cota zilei la Baumbet – 14.08.2018

Continuam si ziua de astazi cu cota zilei de la casa de pariuri Baumbet, acolo unde ne vom baza pe o partida din fotbal, din turul 3 preliminar al UEFA Champions League, selectand partida dintre AEK si Celtic, meci ce va incepe la ora 21:00 si se va disputa in Grecia.

AEK nu a mai disputat nicio partida de la partida tur disputata in fata celor de la Celtic, in deplasare, terminandu-se cu scorul de 1-1, astfel incat formatia din Grecia este vazuta ca avand prima sansa la calificare. Ultima victorie a echipei a venit in ultima partida amicala disputata inaintea meciului cu Celtic, in fata celor de la Galatasaray, pe teren propriu, scor 3-2.

Celtic vine dupa o infrangere in ultima partida disputata, in campionat, in fata celor de la Hearts, fiind invinsa in deplasare cu scorul de 1-0, echipa netraversand o perioada stralucita, pleacand astazi si cu a doua sansa la calificarea mai departe in UEFA Champions League. Ultima victorie a echipei a venit in fata celor de la Livingston, pe teren propriu, scor 3-1. In turul precedent al UEFA Champions League echipa a trecut de cei de la Rosenborg.

Pronostic: GG @ 2.08
Mergem astazi pe un pronostic logic, ambele formatii dorindu-si calificarea mai departe. Celtic cu siguranta va fi mai ofensiva, iar daca va marca prima cei de la AEK sunt obligati sa marcheze si ei. Mult succes tuturor!

Pariaza acum
Exit mobile version