Biletul zilei la pariuri

Cota zilei din fotbal – 08.12.2018

Cota zilei din fotbal – 08.12.2018

Continuam si ziua de astazi cu cota zilei din fotbal de la casa de pariuri Betfair, acolo unde ne vom baza pe o partida ce vine din etapa cu numarul 15 a campionatului din Italia, alegand meciul dintre Cagliari si AS Roma, meci ce va incepe la ora 19:00 si o are ca favorita la victorie pe formatia oaspete.

Cagliari vine dupa o victorie la limita obtinuta in ultima partida disputata, intr-un meci de cupa, in fata celor de la Chievo, partida fiind disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 1-2. In campionat, echipa vine dupa 3 remize consecutive, una in fata celor de la Frosinone, scor 1-1, una in fata celor de la Torino, scor 0-0, si una in fata celor de la Spal, scor 2-2. Ultima infrangere a echipei a venit in fata celor de la Juventus, intr-un meci disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 3-1.

AS Roma vine dupa o remiza in ultima partida disputata, in campionat, in derby-ul cu cei de la Inter, partida fiind disputata pe teren propriu si incheiata cu scorul de 2-2. Ultima infrangere a echipei a venit in grupele UEFA Champions League, in fata celor de la Real Madrid, partida fiind disputata pe teren propriu si incheiata cu scorul de 0-2. Echipa a acumulat doua victorii, o remiza si doua infrangeri in ultimele 5 partide disputate.

Pronostic: 2 @ 1.83

PARIAZA ACUM
Exit mobile version