Biletul zilei la pariuri

Cota zilei din fotbal – 05.12.2018

Cota zilei din fotbal – 05.12.2018

Pentru cota zilei de astazi de la casa de pariuri Betfair ne vom baza pe un meci ce vine din etapa cu numarul 16 a campionatului din Franta, Ligue 1, acolo unde am selectat meciul dintre Lyon si Rennes, partida ce va incepe la ora 20:00 si o are ca favorita la victorie pe formatia gazda.

Lyon vine dupa doua remize consecutive in ultimele doua partide disputate, una in fata celor de la Lille, intr-un meci de campionat, partida fiind disputata pe teren propriu si incheiata cu scorul de 2-2, si una in UEFA Champions League, in etapa cu numarul 5 a grupelor, in fata celor de la Manchester City, scor 2-2. Ultima victorie a echipei a venit in fata celor de la St. Etienne, intr-un meci de campionat, scor 1-0.

Rennes vine dupa o infrangere in ultima partida disputata, in fata celor de la Strasbourg, partida fiind disputata pe teren propriu, in campionat, si incheiata cu scorul de 1-4. Ultima victorie a echipei a venit in urma cu doua partide, in fata celor de la Jablonec, intr-un meci de UEFA Europa League, partida fiind disputata in delpasare si incheiata cu scorul de 0-1. Echipa a acumulat o victorie, doua remize si doua infrangeri in ultimele 5 partide disputate.

Pronostic: 1 @ 1.55

PARIAZA ACUM
Exit mobile version