CELE MAI BUNE CASE DE PARIURI ONLINE DIN ROMANIAAccounts

Free Trial

Projects

SSL

Storage

Domains

Sub-domains

UNIBET

ONJN  L1160657W000330

250 Ron


Pariu fara risc

Pariu FARA RISC

Oferta foarte bogata

Cornere si cartonase

LIVE streaming (in direct)

Handicap Asiatic

Retrageri fara comision

Optiunea CASH-OUT

WINMASTERS

ONJN  L1160650W000194

1500 Ron


bonus si freebeturi pentru primele trei depuneri

Pariuri live la superlativ

Handicap Asiatic

Bonus acumulator 60% 

0-0: miza se ramburseaza

Promotii periodice

CHAT lb. romana

Retrageri foarte rapide

FORTUNA

ONJN  L1160665W000326

300 Ron


Pariu fara risc

Depuneri in agentie

Cele mai bune cote

Bonus acumulator 40%

Sponsor echipa nationala

Optiunea CASH-OUT 

Oferta bogata Liga 1

CHAT lb. romana

NETBET

ONJN  L1160651W000195

500 Ron


100% cashback - FREEBET

Cel mai MARE bonus

LIVE streaming (in direct)

VIP club

Foarte multe promotii

Pronobet (Pronosport)

Bonus acumulator 50%

Pariuri speciale

Casa de pariuri WinmastersWINMASTERS, licentiata la ONJN cu numarul L1160650W000194, este una din cele mai bune case de pariuri online din Romania. Ofera probabil cea mai buna experienta de pariuri live, jucatorii avand posibilitatea sa aleaga intre pariurile pe cornere, Handicap Asiatic, fast markets si muuulte altele!!! Retragerile se realizeaza foarte rapid si nu se percepe nici un comision. De asemena, ai la dispozitie si “Pariuri de utilizatori”.

Case de pariuri online - FortunaFORTUNA (eFortuna) este o casa de pariuri online licentiata in Romania de catre Oficiul National pentru Jocuri de Noroc (ONJN) prin Licenta cu numarul L1160665W000326, valabila de la 1 Septembrie 2016 pana la 31 August 2026. Ofera probabil cele mai mari cote la clasicele pariuri 1X2 si peste/ sub 2.5 goluri. Marele avantaj este ca poti depune si retrage direct din agentiile Fortuna, dar si prin card sau Paysafecard.

Pariaza online la agentia de pariuri AdmiralAdmiral este una din cele mai noi case de pariuri din Romania, avand Licenta la ONJN cu nr. L1172564W000756. Desi putini pariori au auzit de acest nume, pasionatii de casino cu siguranta sunt familiarizati, deoarece Admiral este un nume important in industria jocurilor de noroc. Printre principalele avantaje amintim BONUSUL de bun venit (+200 Ron fara depunere), programul de loialitate si platforma usor de folosit.

Agentia de pariuri UnibetUnibet este probabil cea mai cunoscuta agentie de pariuri online din Romania, fiind licentiata la ONJN cu licenta L1160657W000330. Oferta excelenta din toate sporturile (poti paria inclusv pe cornere si cartonase), platforma usor de folosit, bonusurile si promotiile periodice au convis milioane de jucatori din toata lumea, lucru confirmat si de ultimul premiu castigat, Sports Betting Operator – EGR Awards 2016.

Agentia online NetBet (100x100)NetBet (Licenta ONJN numarul L1160651W000195) este fara doar si poate cea mai completa casa de pariuri de pe internet. Pe langa faptul ca ofera meciuri in direct (live streaming) si cote foarte atractive, tot aici gasim promotii/ bonusuri saptamanale, Dealeri Live, Pronobet (ca si Pronostport), Chat limba romana, VIP Club, depuneri si retrageri chiar si prin Smith&Smith si muuulte alte servicii de cea mai buna calitate.

SFATURI UTILE CAND ITI FACI CONT LA O CASA DE PARIURI

  • Este foarte important sa-ti deschizi un singur cont la aceste case de pariuri; daca mai ai membri in familie care doresc sa joace si ei, mai bine anunta casa de pariuri (in prealabil) ca cineva de pe acelasi IP/ adresa doreste sa-si fac un cont nou. E mai bine sa dai dovada de fair-play decat sa incalci Termenii si Conditiile
  • Dupa ce-ti faci contul, trimite documentele de validare, nu astepta sa fii contactat de ei; in general ti se va cere o copie (poti trimite si poza) a actului de identitate si cardului cu care ai depus (daca e cazul). Cam toate casele de pariuri au o pagina speciala cu instructiuni cum se pot trimite aceste documente
  • E recomandat sa ai cont la toate casele de pariuri recomandate de Biletul zilei 7. De cele mai multe ori poti primi ofere si bonusuri periodice; in plus, cotele variaza si poti juca acolo unde iti convine mai mult. Sa nu mai vorbim si de faptul ca unele nu ai Handicap Asiatic sau pariuri pe cartonase, de exemplu
  • Atunci cand ai o neclaritate sau cand un pariuri nu ti-a fost validat corect, contacteaza-i direct. De multe ori iti pierzi timpul intreband pe Facebook sau forumuri, iar raspunsurile pot fi eronate. In general o casa de pariuri iti raspunde in maxim 24 de ore (sa iei in considerare zilele libere sau sarbatorile legale)