Biletul zilei la pariuri

Care sunt campionatele cu cele mai multe goluri

Care sunt campionatele cu cele mai multe goluriMulti dintre noi pariem pe goluri, fie ca vorbim de pronosticul GG (ambele marcheaza) sau peste 2.5 goluri, dar oare care sunt campionatele cu cele mai multe goluri? Am cautat pe mai multe site-uri de statistici pentru a vedea unde este cel mai bine sa pariem aceste pronosticuri, prin urmare vi le prezint mai jos. Totusi trebuie sa mentionez ca media de goluri poate sa difere de la an la an, insa in general acestea isi pastreaza statutul de campionate spectaculoase, cu multe goluri. Lucrurile stau cam asa:

1. Austria – Tipico Bundesliga

Prima liga din Austria este una perfecta pentru pariori cand vine vorba de pariuri pe goluri, media in acest sezon fiind de 2.96 goluri pe meci (sezonul 2016/2017). Echipe precum Austria Vienna sau St. Polten au de exemplu 3.9 respectiv 3.3 media pe meci (in momentul scrierii acestui articol). Cotele in Austria la peste 2.5 nu sunt foarte mari, dar sunt suficiente pentru a forma un bilet frumos, iar daca meciul este ales bine, sansele de castig sunt destul de mari.

2. Austria – Erste Liga

Se pare ca la austrieci le cam place fotbalul spectacol, nu gluma. Liga a doua din Austria este la fel de generoasa cand vine vorba de goluri ca si prima liga. Media este putin mai scazuta, doar 2.81 goluri pe meci, insa sunt echipe de urmarit precum FAC Viena sau LASK Linz care marcheaza multe goluri, dar in acelasi timp primesc la fel de multe. Cotele sunt relativ asemanatoare cu cele din prima liga si la fel ca si in Tipico Bundesliga, cu putina atentie se poate castiga constant.

3. Belgia – Proximus League

Gata, am terminat cu austriecii si trecem la belgieni. Liga a doua din Belgia are un debut de sezon incredibil cand vine vorba de goluri (sezonul 2016/2017). Este adevarat ca s-au disputat doar cateva meciuri pana acum, insa media de goluri este destul de mare. Practic, din 8 echipe din campionat, 7 dintre acestea au o medie de peste 2.5, singura exceptie de la regula fiind Antwerp, care poate fi foarte usor evitata.

4. Anglia – Southern Premier League

Creatorii fotbalului au si ei o liga de urmarit si de analizat cand vine vorba de goluri. Este vorba despre Southern Premier League, liga a 8-a engleza de fotbal mai exact. Este un campionat cu 24 de echipe in care media de goluri pe meci este in general peste 3. Ca sa dau si un exemplu in acest sens, Cinderford, echipa de pe locul 23 a marcat 15 goluri in 9 partide si a primit nu mai putin de 22, aceasta avand o medie de 4.1 goluri pe meci (in momentul scrierii acestui articol).

5. Olanda – Eerste Divisie

Campionatul meu preferat din care nu ezit sa pariez cel putin un meci in fiecare etapa. Media de goluri este formidabila, uneori chiar si meciuri de 7+; sa nu uitam si faptul ca de multe ori asistam la etape in care mai toate meciurile se termina peste 2.5 goluri.Cotele sunt atragatoare deoarece din 2 meciuri formezi o cota de 2. De asemenea, este un campionat foarte bun si pentru pronosticul GG&3+.

Recomand ca inainte sa incepi sa pariezi pe goluri pe aceste campionate sa le urmaresti pe fiecare in parte, cel putin 2-3 etape, pentru a vedea exact cum stau lucrurile si ce echipe se pliaza pe stilul tau. Sunt pariori care joaca peste 2.5 goluri in timp ce altii pariaza ambele marcheaza (GG).

250 RON din partea Unibet sa pariezi pe goluri fara risc

Multu succes! Nu uita sa citesti si Ce inseamna peste 2 goluri si sub 2 goluri.

Exit mobile version