Biletul zilei la pariuri

BONUS incendiar la pariuri: 555 RON!!!

BONUS incendiar la pariuri: 555 RON!!!

Nu peste mult timp incep si celelalte campionate importante din Europa, dar si competitiile inter-cluburi (Champions League si Europa League). Nu-ti fa probleme daca ai ramas fara bani deoarece poti profita de cel mai nou bonus la pariuri: nu mai putin de 555 Ron!!! Da, ai citit bine, o suma foarte frumoasa pentru a incepe noul sezon cu dreptul.

Bonusul se acorda la primul depozit si reprezinta 100% din acesta. Prin urmare, sa spunem ca daca vei depune 555 Ron vei mai primi inca 555 Ron bonus, adica vei avea in contul la pariuri 1110 Ron, o suma excelenta cu care vei putea paria foarte multe meciuri. Evident, nu e necesar sa depui o asa suma mare daca nu dispui de un buget pe masura, suma minima pentru a fi eligibil pentru acest bonus fiind de doar 40 Ron. ATENTIE! Aceasta oferta este limitata, fiind valabila doar in luna August!

Si asta nu e tot! Dupa ce-ti vei valida/ verifica contul vei mai primi inca un Pariu gratuit in valoare de 40 Ron! (acest pariu il vei primi chiar si in cazul in care faci o depunere minima).

Ce mai astepti? Profita de aceasta oferta excelenta si incepe noul sezon cu dreptul!

CLICK AICI SI DESCHIDE CONT

Exit mobile version