Biletul zilei la pariuri

Biletul zilei tenis – 16.03.2018

Atentia mi-a fost atrasa de fazele inaintate ale turneului de tenis din America, Indian Wells. Am format un bilet alcatuit din doua meciuri de barbati si unul de femei, in prim plan aflandu-se numarul 1 mondial, Simona Halep.

Halep – Osaka este un meci foarte puternic din ambele parti, cu doua jucatoare aflate in forma maxima. Adversara Romaniei a reusit cateva victime importante in parcursul pana in semifinala si posibil sa joace impecabil si azi.

Querrey – Raonic este un meci in care tot publicul spectator asteapta victoria compatriotului lor, Sam Querrey. Canadianul Raonic este mai odihnit deoarece adversarul din turul precedent nu s-a prezentat. Acesta din urma ii poate pune mari probleme jucatorului din America si are puterea sa strice dispozitia fanilor.

Del Potro – Kohlschreiber este un duel mai dezechilibrat daca privim cotele pentru victorie, insa in teren nu credem ca va fi asa. Sud-americanul va avea mult de muncit, dar la final cel mai probabil il vom vedea triumfand.

Mult succes si nu uitati sa pariati responsabil, nu mai mult de 10% din veniturile lunare!

Biletul zilei 16.03.2018 – COTA FINALA: 3.94

  • Halep – Osaka: Peste 19,5 game-uri @ 1.61
  • Querrey – Raonic: 2 @ 1.96
  • Del Potro – Kohlschreiber: 1 @ 1.25

Pariaza biletul (250 RON gratuit)

Daca biletul este pierdut, Unibet iti da banii inapoi. Daca este castigator nu trebuie sa rulezi banii pentru a putea efectua o retragere.

 

Exit mobile version