Biletul zilei la pariuri

Biletul zilei la pariuri – 30.06.2021

Biletul zilei la pariuri - 30.06.2021

Biletul zilei la pariuri pentru miercuri, 30.06.2021. Va propunem un biletul zilei ce a fost format din doua pronosticuri cu sanse foarte mari de reusita. Obiectivul nostru pentru acest bilet este sa va oferim posibilitatea sa va dublati investitia. Cand cotele ne permit reusim chiar sa obtinem chiar un profit mai mare. Pronosticurile noastre sunt analizate in profunzime pentru a reduce cat mai mult riscul. Pentru acest bilet am ales 2 meciuri din Estonia.

Nomme Kalju – Viljandi Tulevik, deschidem biletul cu meciul ales din Meistriliiga, ce se va juca la ora 17:00. Kalju isi asteapta oaspetii pe stadionul EJL TNTK si urmaresc sa obtina cele 3 puncte. Dupa 5 meciuri fara infrangere, Kalju s-a vazut infranta de Flora in ultima etapa. Golul victoriei in aceasta ocazie a fost marcat tarziu, in minutul 80′, de Alliku. Tulevik va incerca sa blocheze ofensiva gazdelor si sa obtina un rezultat util, in aceasta deplasare grea. In etapa precedenta au reusit sa se impuna in fata Parnu, cu scorul de 3-1. Dupa un inceput greu de campionat au inceput sa revina la o forma mai buna.

Flora T. – Paide, incheiem biletul cu un derby important din Meistriliiga, ce se va juca la ora 19:00, pe Le Coq Arena. Va fi un meci extrem de interesant, considerand valoarea celor doua echipe ce se vor intalni in Tallin din Estonia. Flora a avut un inceput exceptional de campionat anul acesta reusind 11 victorii si 2 egaluri in cele 13 meciuri jucate. Ei sunt inca neinfranti si au chiar 2 meciuri de recuperat fata de restul echipelor din campionat. Paide este la ora o distanta de doar 2 puncte de echipa gazda si vor incerca sa-i impiedice sa castige cele 3 puncte cu usurinta. Ei se regasasesc intr-o forma destul de buna ce le-a adus 3 victorii consecutive.

Biletul zilei la pariuri – 30.06.2021

Cota totala: @2.32

 

Exit mobile version