Biletul zilei la pariuri

Biletul zilei la pariuri – 20.10.2021

Biletul zilei la pariuri - 20.10.2021

Biletul zilei la pariuri pentru miercuri, a fost creat din meciurile disponibile din Champions League. Va invitam sa pariati pe evenimentele alese de catre echipa noastra de profesionisti. Statisticile sunt de partea noastre si credem ca o sa reusim sa facem un profit frumos in aceasta seara.

Chelsea – Malmo FF, incepem biletul zilei cu meciul ce se va disputa la ora 21:00, pe stadionul Stamford Bridge. Campioana Europei a fost infranta in ultimul meci jucata de catre Juventus. A fost o infragere neasteptata considerand absentele importante din formati lui Max Allegri. In aceasta seara au sansa sa revina la victorie, considerand ca intalnesc cea mai slaba echipa din aceasta grupa. Malmo are 2 infrangeri si nu a reusit inca sa marcheze nici macar un singur gol. Adversarii din aceasta seara sunt peste nivelul lor sub orice aspect. Tuchel nu isi poate permite sa piarda puncte importante in fata lui Malmo.

Barcelona – Dynamo Kiev, incheiem biletul cu meciul ce se va disputa la ora 18:45, pe stadionul Camp Nou. Barcelona se afla pe ultimul loc in grupa E dupa ce a fost infranta in ambele meciuri jucate. Barcelona a pierdut impotriva lui Benfica si Bayern. Catalanii nu traverseaza o perioada foarte buna considerand greutatile economice si pierderea starului Messi. Totusi considerand adversarul din aceasta seara ne asteptam la o victorie din partea lor fara mari probleme. Dynamo Kiev a reusit sa obtina 1 punct in cele 2 meciuri jucate, impotriva lui Benfica, unde scorul final a fost 0-0. Ultimele 4 infruntari directe dintre cele doua formatii s-au terminat cu victoria lui Barcelona.

Biletul zilei la pariuri – 20.10.2021

Cota totala – @2.03

 

Exit mobile version