Biletul zilei la pariuri

Biletul zilei la pariuri – 19.06.2021

Biletul zilei la pariuri - 19.06.2021

Biletul zilei la pariuri pentru sambata, 19.06.2021. Va propunem un biletul zilei ce a fost format din doua pronosticuri cu sanse foarte mari de reusita. Obiectivul nostru pentru acest bilet este sa va oferim posibilitatea sa va dublati investitia. Cand cotele ne permit reusim chiar sa obtinem chiar un profit mai mare. Pronosticurile noastre sunt analizate in profunzime pentru a reduce cat mai mult riscul.

Spania – Polonia, meciul se va juca la ora 21:00 pe stadionul De La Cartuja din Sevilla. Spaniolii au egalat spre surprinderea tuturor in fata Suediei iar in aceasta seara sunt obligati sa castige. Au avut foarte multe ocazii de gol si au dominat-o pe Suedia, insa nu au reusit sa inscrie. Polonia se prezinta la aceasta infruntare dupa o infragere la limita in fata lui Slovacia. Sansele lor pentru o posibila calificare sunt foarte mici. Pentru aceasta infruntare credem ca spaniolii nu vor mai rata sansa sa obtina cele 3 puncte.

Ungaria – Franta, incheiem acest bilet cu meciul ce se va juca la ora 15:00 pe Puskas Arena. Ungaria este pe ultimul loc in grupa F dupa infrangerea in fata Portugaliei unde au pierdut cu 3-0. Ronaldo a reusit sa inscrie doua goluri in aceasta ocazie. Francezii au reusit sa castige in primul meci jucat impotriva Germaniei. A fost un meci extrem de spectaculos, cu toate ca s-a marcat un singur gol. Francezii s-au impus prin autogolul lui Hummels si au avut un gol anulat pentru ofsaid al lui Benzema.

Biletul zilei la pariuri – 19.06.2021

Cota totala – @2.12

 

Exit mobile version