Biletul zilei la pariuri

Biletul zilei la pariuri – 18.06.2021

Biletul zilei la pariuri - 18.06.2021

Va propunem biletul zilei la pariuri pentru joi, 20.05.2021. Biletul a fost format din doua meciuri alese din fotbal cu sanse foarte mari de reusita. Obiectivul nostru este sa va ajutam sa va dublati investitia prin biletul zilei la pariuri, ce are o cota finala de 1.95. Va sfatuim sa pariati responsabil si nu mai mult decat va puteti permite.

HJK Helsinki – Ilves, deschidem acest bilet cu meciul ales din Finlanda ce se va juca la ora 17:00 pe Bolt Arena. Echipa gazda a inceput campionatul extrem de bine reusind sa se claseze dupa 8 etape in varful clasamentului. HJK este inca neinfranta in acest sezon si au demonstrat inca de la inceput ca sunt candidati la castigarea titlului. In acest moment au un avantaj de 4 puncte fata de locul doi ocupat de Inter Turku. Ilves a pus capat seriei pozitive de rezultate fiind infranta in ultimele doua etape. In acest moment se afla pe locul 7 in clasament cu 10 puncte si sunt in zona rosie. Obiectivul pentru acest sezon este acela de a termina intre primele 6 echipe.

Bohemians – Drogheda Utd, incheiem acest bilet cu meciul ce se va disputa la ora 20:45 pe stadionul Dalymount. Cele doua echipe se lupta la mijlocul clasamentului si sunt cam la acelasi nivel. Bohemians ocupa locul 5 in clasament si se afla la 4 puncte distanta de adversarii din aceasta seara. Gazdele vin dupa doua victorii si un egal, perioada putem spune pozitiva. Drogheda un ultimele 8 etape a avut 5 victorii, 2 egaluri si o singura infrangere. Bohemians a jucat sub potentialul lor in acest inceput de campionat si suntem siguri ca vor reusi sa se impuna.

Biletul zilei la pariuri – 18.06.2021

Cota totala – @1.58

 

 

Exit mobile version