Biletul zilei la pariuri

Biletul zilei la pariuri – 15.02.2022

Biletul zilei la pariuri - 15.02.2022

Biletul zilei la pariuri pentru marti, a fost creat din meciurile disponibile din Champions League. Va invitam sa pariati pe evenimentele alese de catre echipa noastra de profesionisti. Statisticile sunt de partea noastre si credem ca o sa reusim sa facem un profit frumos in aceasta seara.

PSG – Real Madrid, duel de senzatie din Champions League in optimile de finala. In aceasta seara se vor infrunta doua dintre favoritele la castigarea cupei. Cele doua formatii domina in propriile campionate si se pregatesc sa se masoare in aceasta faza a competitiei. Realul trebuie sa tina garda sus si sa continue traditia in aceasta cupa. In etapa precedenta Blancos au facut un egal in deplasare cu Villarreal, meci ce s-a terminat cu scorul de 0-0. PSG are o echipa de top anul acesta si isi poate juca cartile pana la castigarea cupei. Se anunta un meci de senzatie intre doua echipe incredibila iar rezultatul este destul de incert.

Sporting Lisabona – Manchester City, continuam cu un meci ce se anunta spectaculos. Sporting este o echipa ce poate sa creeze mari probleme chiar si unei echipe de nivelul lui City. Gazdele vin dupa un meci foarte greu cu Porto, in care au egalat 2-2. Inainte de acest egal au avut 4 victorii consecutive. City merge cu victorie dupa victorie in ultima foarte mult timp. In ultimele 12 meciuri jucate au reusit 11 victorii si 1 rezultat de egalitate. Forta ofensiva a echipei lui Guardiola este de invidiat si credem ca se vor marca multe goluri in aceasta seara.

Biletul zilei la pariuri – 15.02.2022

Cota totala – @2.23

 

Exit mobile version