Biletul zilei la pariuri

Biletul zilei la pariuri – 13.10.2021

Biletul zilei la pariuri - 13.10.2021

Biletul zilei la pariuri pentru miercuri, 13.10.2021 a fost creat din doua meciuri alese din fotbal. Cele doua pronosticuri au sanse mari de reusita si consideram ca acesta cota finala de 2.48 ar merita o investitie de 100-200 Ron. Va sfatuim sa pariati responsabil si nu mai mult decat va puteti permite.

Cetinje – Berane, incepem biletul cu meciul ce se va disputa la ora 15:00 si vine din Druga Liga. Cetinje se afla pe locul 8 in clasament cu 10 puncte obtinute. In momentul acesta ei se afla la limita zonei de retrogradare, insa putem spune ca sunt inca in siguranta. In ultima etapa a venit o victorie importanta impotriva lui Kom Podgorica. In aceasta ocazie au castigat cu scorul de 3-2. Berane se lupta pentru a termina intre primele 3 echipe si a avea sansa la promovare. Perioada buna de rezultate a fost intrerupta in etapa precedenta cand au fost infranti de Mladost. Ultima infrutnare directa s-a terminat cu victoria lui Berane.

Gualaceo – CA Santo Domingo, continuam biletul zilei cu meciul ce vine din Serie B, Ecuador si se va disputa la ora 22:30. Echipa gazda este una dintre cele mai puternice echipe din campionat si se lupta pe ultima suta de metri pentru a obtine o posibila promovare. In momentul actual ei se afla pe locul 3 in clasament, la doar 1 punct distanta de El Nacional. Infrangerea din ultima etapa i-a trimis pe locul 3, punandu-i intr-o situatie complicata. Advesarul din aceasta seara se prezinta dupa 3 egaluri consecutive si va fi cu siguranta o echipa grea de invins. Santo dominga se afla pe locul 8 in clasament la doar 3 puncte distanta de zona de retrogradare. Ultima infruntare directa s-a terminat cu victoria lui Gualaceo, unde scorul final a fost 1-4.

Biletul zilei la pariuri – 13.10.2021

Cota totala – @2.48

Exit mobile version