Biletul zilei la pariuri

Biletul zilei la pariuri – 07.11.2021

Biletul zilei la pariuri - 07.11.2021

Va propunem biletul zilei la pariuri pentru joi, 20.05.2021. Biletul a fost format din doua meciuri alese din fotbal cu sanse foarte mari de reusita. Obiectivul nostru este sa va ajutam sa va dublati investitia prin biletul zilei la pariuri, ce are o cota finala de 2.23. Va sfatuim sa pariati responsabil si nu mai mult decat va puteti permite.

AC Milan – Inter Milano, incepem biletul cu un derby important din Italia, ce va avea loc la ora 20:45, pe stadionul Giuseppe Meazza. Formatia lui Pioli se afla intr-o forma excelenta de rezultate in campionat. Milan isi asteapta rivalii dupa ce au reusit 7 victorii consecutive in campionat. In momentul de fata, ei se afla pe locul 2 in clasament la o distanta de 7 puncte de Inter. In aceasta seara niciuna dintre cele doua echipe nu isi pot permite sa piarda, pentru acest motiv se anunta un meci incendiar. Campioana Italiei a avut ceva dificultati fata de sezonul trecut, insa Inzaghi pare sa inceapa sa controleze din ce in ce mai bine echipa. Fiind un derby am ales sa mizam ca se vor marca ambele echipe.

Marseille – Metz, continuam biletul cu meciul ce se va disputa la ora 13:00, pe stadionul Velodrome. In aceasta dupamiaza echipa gazda va avea un meci aparent usor pe teren propriu. Marseille va intalni echipa ce ocupa penultimul loc in clasament. Metz a avut doar o singura victorie in acest sezon si credem ca nu vor reusit sa iasa neinfranti de pe terenul lui Marseille. Gazdele vin dupa o victorie obtinuta la limita impotriva lui Clermont, cu scorul de 0-1. In momentul de fata ei se afla pe locul 4 in clasament si urmaresc sa intre in top 3 cat mai repede. Anul acest nu pot rata calificarea in Champions. Stim cu totii cat de important este pentru echipele mari sa obtina intotdeauna puncte impotriva echipelor mici.

Biletul zilei la pariuri – 07.11.2021

Cota totala – @2.23

Exit mobile version