Biletul zilei la pariuri

Biletul zilei goluri – 10.05.2018

Pentru biletul zilei pe goluri am gasit meciuri cu echipe puternice din topul clasamentelor din Belgia, respectiv Elvetia, echipe cu atacuri foarte puternice. In Elvetia s-au linistit apele, insa e vorba de orgoliu in acel meci, iar in Belgia e nebunie in top. Asteptam un castig frumos pe cota 4,88.

Basel – Young Boys este un meci care, desi nu mai are miza, suporterii vor sa vada spectacol si credem ca vor primi. Credem ca gazdele vor castiga meciul, insa nu fara sa primeasca gol.

Anderlecht – St. Liege este un meci nebun care credem ca se va lasa chiar si cu cartonas rosu. Ambele echipe au nevoie de puncte pentru a urca pe prima pozitie, respectiv de a se apropia la un punct de prima pozitie. Asteptam goluri in ambele porti.

Charleroi – Club Brugge va fi un meci cu miza mare pentru Brugge care se poate face un pas mare spre titlu in cazul unei victorii. Nu credem ca ii va fi usor deoarece gazdele joaca bine pe teren propriu.

Mult succes si nu uitati sa pariati responsabil, nu mai mult de 10% din veniturile lunare!

Biletul zilei 10.05.2018 – COTA FINALA: 4.88

  • Basel – Young Boys: GG3+ @ 1.85
  • Anderlecht – St. Liege: GG @ 1.60
  • Charleroi – Club Brugge: GG @ 1.65

Pariaza biletul (250 RON gratuit)

Daca biletul este pierdut, Unibet iti da banii inapoi. Daca este castigator nu trebuie sa rulezi banii pentru a putea efectua o retragere.

Exit mobile version