Despre autor...

Admin

Am o experienta in pariuri de peste 15 ani si am fost implicat si in alte proiecte pe nisa pariuri sportive. Imi place sa pariez, in general, maxim 2 meciuri pe un bilet.

Poate esti interesat si de...

4 Comments

 1. x

  Pe ce site e facut biletul?

  Reply
  1. admin

   pe site-ul Biletul zilei 7. Iar daca intrebarea ta este “la ce casa de pariuri este facut biletul?”…imi pare rau, dar conteaza acest lucru? Nu facem reclama la casele de pariuri. By the way, esti parior si nu stii la ce casa de pariuri este pus biletul??? PS: ceri o informatie si nici macar numele nu ti-l dai? offf…

   Reply
 2. Andrei

  Multumesc.Eram interesat la ce casa de pariuri e facut,atat.Numele meu e Andrei.Sunt incepator,pun biletele dumneavoastra si la casele de pariuri fixe nu prea gasesc variantele de pariuri alese de dumneavoastra.Am cerut un mic ajutor si m-am ales cu mai multe critici.Multumesc totusi pentru raspuns.O zi buna si succes!

  Reply
  1. admin

   Andrei, daca tu oferi un X, nu poti primi in schimb foarte multe. In plus, nu am inteles intrebarea ta. Cred ca ti-am raspuns totusi, prin urmare intentia a fost sa-ti dau un feedback. Puteam pur si simplu sa sterg mesajul. Te-ai ales cu critici, dar pe viitor vei stii cum sa pui problema. Bafta sa ai!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.