Biletul zilei la pariuri

Biletul zilei – 12.07.2019

during the FFA Cup quarterfinal match between Bentleigh Greens and Heidelberg United at the Kingston Heath Soccer Complex on September 26, 2018 in Melbourne, Australia.

Pentru biletul zilei de astazi ne vom baza pe doua meciuri din fotbal, unul dintre ele venind din Australia si unul din prima liga de fotbal a Bulgariei. Va recomandam sa analizati fiecare eveniment in parte inainte de a plasa biletul propus de noi.

Incepem biletul zilei de astazi cu intalnirea dintre Bentleigh si Altona Magic, meci din etapa cu numarul 21 a campionatului NPL Victoria, din Australia, programat la ora 13:15. Echipa gazda vine dupa doua infrangeri consecutive suferite in ultimele doua meciuri disputate, primind in ambele 3 goluri, una cu Oakleigh, in deplasare, si una cu Dandenong, scor 1-3. De partea cealalta, Altona Magic vine si ea dupa o infrangere suferita in ultima partida disputata, acasa, cu Heidelberg, scor 0-1, si o victorie, tot pe teren propriu, contra celor de la Kingston City, scor 3-1. Mizam in aceasta intalnire pe victoria celor de la Bentleigh, fie la pauza, fie la final.

A doua selectie de pe biletul zilei de astazi vine din prima liga de fotbal a Bulgariei, unde ne aflam la debutul noului sezon, intalnindu-se CSKA Sofia si Etar, meci programat la ora 21:00. CSKA Sofia a disputat deja un meci oficial in acest sezon, in calificarile pentru Europa League, contra celor de la Titograd, pe teren propriu, scor 4-0. Etar a disputat doar doua meciuri de pregatire inaintea noului sezon, castigand o partida cu Litex Lovech, acasa, scor 2-0, si pierzand una cu Botev Plovdiv, scor 1-0. Nu incape discutie intre cine este favorit in partida de astazi, asa ca mizam pe victoria gazdelor.

Mai jos aveti biletul zilei de astazi. Mult succes tuturor!

Exit mobile version