Biletul zilei la pariuri

Avantajele pariurilor online

Avantajele pariurilor online - pariaza ca un profesionistVesnica intrebare: unde este mai bine sa pariezi? Online sau offline, la casele de pariuri de cartier? Imi aduc aminte ca era prin 2004 (sper sa nu gresesc anul) si eram disperat sa caut o casa de pariuri. Desi locuiesc in oras, trebuia sa merg vreo 5 km ca sa pot sa-mi hranesc acest hobby. Dupa cateva luni am descoperit casele de pariuri online….de fapt era doar una la care ma straduiam sa fac prima depunere (casa de pariuri cu site-ul “gri”, nu vreau sa-i dau numele sa nu facem reclama – la momentul scrierii acestui articolului nu se mai poate paria la ei deoarece nu si-au luat licenta). Lucrurile erau foarte complicate pentru ca bancile din Romania nu erau pregatite cu platile online cu cardul.

Lucrurile intre timp s-au schimbat, atat online cat si offline. In acest moment cam langa fiecare farmacie avem o casa de pariuri, iar pe internet situatia este oarecum asemanatoare, desi am pierdut cateva case pariuri importante cu noua legislatie din Romania.

Din punctul meu de vedere sunt doua tipuri de pariori: cei care pariaza si cei care joca la loto (da, si la pariuri se joaca la loto). Daca faci parte din categoria pariorilor inseamna ca pariezi unul, doua, eventual maxim trei meciuri pe bilet; daca iti place sa joci la loto probabil ca mai toate biletele tale sunt formate din 11 meciuri, ba chiar si 20. Trebuie sa recunosc faptul ca si eu mai practic acest “sport” cu 3 lei pe bilet si o sumedenie de meciuri, dar in acelasi timp o fac doar de funny, fara sa am sperante prea mari de reusita.

Chiar daca pe internet, pe diverse site-uri si bloguri, gasiti bilete castigatoare cu sume foarte mari, va garantez ca acelea sunt cazuri foarte izolate si va sunt prezentate doar ca sa va impulsioneze dorinta de a paria cat mai multe meciuri pe un bilet si sa sperati la un castig fabulos.

Revenind la subiectul principal, de ce ar trebui sa pariem online si care sunt avantajele? Sunt foarte multe si da-mi voie sa ti le enumar in cele ce urmeaza:

Nu te-am convins inca? Incearca si tu pariurile online! Alege sa pariezi legal la casele de pariuri cu licenta in Romania. Pariaza rapid, comod si 100% in siguranta! Biletul zilei 7 iti recomanda casele de pariuri online.

Exit mobile version